SZAKMÁK ÉJSZAKÁJA
banner vflogo
BERETTYÓÚJFALUI SZC VERESS FERENC SZAKGIMNÁZIUMA ÉS SZAKKÖZÉPISKOLÁJA
  Nyitólap Programok Galéria Támogatóink Kapcsolat  

PRÓBÁLD KI!    CSINÁLD MEG!    ISMERD MEG!

2019. ÁPRILIS 12.


Köszöntő

Kedves Fiatalok! Tisztelt Érdeklődő Felnőttek!

Mi lenne velünk szakmák nélkül? Képzeljük csak el! Nem lennének házaink, nem lenne ennivaló az asztalon, nem járhatnánk divatos ruhákban, nem működnének az elektromos berendezéseink, és így tovább. Ma ez mindenkinek természetes dolog. Életünk elképzelhetetlen szakmák nélkül!

De ismerjük ezeket? Hallomásból mindenki ismeri a kőművest, az asztalost, az eladót, a pincért, a szakácsot, a hegesztőt, s talán még az ipari gépészt is.

Ezen az éjszakán mindenki, megismerheti és kipróbálhatja az iskolánkban oktatott szakmákat. Szakács és pincér tanulóink segítségével finom ételek készítésében segédkezhetnek, és kóstolhatnak is vendégeink.

Egy éjszaka, amikor bármi lehetsz!

És egyszer majd valamelyik vendégünk segít az étteremben ételt választani, megfőzi a kedvenc töltött káposztánkat, vagy leburkolja a teraszt, megvarrja a báli ruhánkat…

Bízunk benne, hogy egy élményszerű estén, jó hangulatban megismerhetjük egymást, egymás munkáját, ráéreznek a fiatalok és az örökké fiatal felnőttek a felfedezés örömére.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Rózsáné Ócsai Edit tagintézmény-vezető

 

Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy a Szakmák éjszakája országos rendezvénysorozatának ideje alatt a helyközi tömegközlekedési eszközök (vasút, busz) 50%-os kedvezménnyel vehető igénybe a rendezvényi helyszínek igazolásával, a következő módon: az odaútra meg kell vásárolni a teljesárú menetjegyet, a rendezvényen le kell bélyegeztetni az intézmény bélyegzőjével, valamint el kell kérni az erről szóló igazolást. Hazafele a jegyellenőrnek a lebélyegzett jegyet és az igazolást kell felmutatni és ezzel a hazaút ingyenes!

 


Copyright © 2019 Berettyóújfalui SZC Veress Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, All Rights Reserved